Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Édes és sós szendvics variációk mentesen

Édes és sós szendvics variációk mentesen Recept sorozatunk következő részében két különleges szendvics változatot mutatunk nektek, egy édes és egy sós kombináció képében! Mindkettő glutén-, tej-, és tojásmentes is egyben! 

Ki mondta, hogy egy szendvics kizárólag sós lehet? Szerintük a gyümölcsök izgalmas ízvilágát éppúgy felhasználhatjuk a kenyerek, kiflik feltétjeként.

Az alábbi különleges receptek a szénhidrátcsökkentett, glutén-, tej-, rizs-, kukorica- és szójamentes Tibidabo Fitt kifli ihletésével és közreműködésével készültek! ;) 

Áfonyás-banános szendvics: 

1 db tibidabopekseg fitt kifli 
2 tk mandulavaj
1 tk áfonyalekvár
1/2 banán 
1 kis marék áfonya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avokádós-rukkolás szendvics:

  • 1 db tibidabopekseg fitt kifli
  • 1 tk vegán majonéz,
  • 6 szelet uborka,
  • egy kis marék rukkola
  • egy fél érett avokádó, felvagdosva
  • és egy fél tk aprított szárított paradicsom

A fotókért és a receptért köszönet a https://mennyeimentes.hu/ - nak!